Tjänster

Städtjänster för privatpersoner

Hemstädning

Låt oss städa där hemma och få mer tid till familjen, träningen, vännerna! Knyt upp dig på ett veckoabonnemang och få ett renare och fräschare hem!

Storstädning

Dags för vår- eller höststädning där hemma? Anlita oss för en storstädning där vi gör rent i varje hörn. Passar även utmärkt som en första insats på ett abonnemang för hemstädning.

Flyttstädning

Att flytta ska vara ett äventyr – låt oss ta hand om städningen och rikta in dig på en ny start i din nya bostad. Anlitar du oss så blir det inga anmärkningar.

Fönsterputs

Låt oss putsa dina fönster och släppa in ljuset. När vi putsar fönster ingår torkning av fönsterbrädor på insidan och fönsterkarm där ute.

Visningsstädning

Ska du sälja huset eller lägenheten? Låt oss genomföra en visningsstädning så att det ser prickfritt ut när spekulanterna kommer.

Golvvård

En av våra kvalitativa tilläggstjänster. Vi gör golven rena, skyddar dem mot slitage och ökar livslängden. Och så blir golvet snyggare förstås!

Trädgårdsservice

Tycker du att trädgårdsarbetet tar för mycket tid och kraft? Vi utför RUT-avdragsgilla trädgårdstjänster som gräsklippning, rensning av ogräs och planteringar med mera.

Städtjänster för företag

Kontorsstädning

Vi städar kontoret för att öka trivseln och minska sjukfrånvaron. Vi erbjuder kontorsstädning på daglig basis som inkluderar allt från städning av kontorsytorna till att plocka undan disk. Du väljer själv vad som behövs.

Byggstädning

Oavsett om det handlar om ett nybygge eller en ombyggnation så kan vi erbjuda byggstäd som får undan all bråte. Inga framkörningsavgifter.

Evenemangsstädning

Vi städar efter firmafesten, konferensen eller mässan. Kontakta oss för offert och prisuppgifter.

Trappstädning

Låt oss städa trapphuset i din fastighet eller bostadsrättsföreningen. Med rätt utförd och regelbunden trappstädning så ökar du trivseln genom fräscha och rena trapphus. Skadegörelsen minskar och tryggheten blir större.

illustration av städredskap

Kontakta oss för offert eller frågor om våra städtjänster